Wednesday, March 23, 2011

Chihuahua vattenflaska





Åkte med svärföräldrarna till Getty muséet innan de åkte tillbaka till Oregon idag. Det har varit en mycket trevlig visit trots sorgen. Det var nog bra att de kom så jag hade annat att tänka på. Först tyckte jag att det var jobbigt att de skulle komma precis denna helgen, jag ville sörja i fred, men det var nog bra att tänka på annat.
Hämtade Tobys aska från veterinären idag, brast naturligtvis i gråt och satt med Tobys aska i knät i bilen på vägen hem. Jag försöker tänka på den tiden vi hade, på hur lycklig han var, på att han inte gick bort i smärta. Ibland ser jag framför mig hur han kom springande mot mig, hur jag plockade upp honom och bar honom uppför trapporna - eller ja, överallt; jag bar alltid på honom. Som min vän Anne-Marie sa, jag var väldigt moderlig med honom. Jag fick en sån fin komplimang av henne , hon sa att om hon nånsin kom tillbaka som hund så skulle hon vilja vara min hund. Både jag och A är djurälskare, vi tar hand om dem som de familjemedlemmar de är. När de har ont i magen lagar vi mat till dem, eller det gör vi då och då, jag som inte äter kyckling ställer mig och lagar kyckling och ris till dem. det säger väl nåt - jag lagar aldrig kyckling till A!
Jag är så tacksam över mina hundar, lilla Snuggles som ligger här i soffan bredvid mig, på Irving som tittar på mig med sina kloka, bruna ögon och hänger med mig överallt. Aldrig kommer jag att bara att ha EN hund, det blir alldeles för svårt den dagen de inte finns längre. Jag har alltid varit väldigt känslig, speciellt när det gäller djur, pallar inte med att se hur djur far illa. Mina känslor är så starka; om jag är arg blir jag jättearg, älskar jag så älskar jag mycket, hatar jag så...ja ni hajjar. Det är en av anledningarna till att jag inte tycker om att se känslosamma filmer med andra människor, jag har en benägenhet att känna precis vad karaktären känner, jag lever mig in fullständigt i vad som händer...
A är och handlar en external harddrive till mig, jag vet inte vad det heter på svenska. Min förra dator kraschade ju med en massa bilder, köpte en ny förra året och är livrädd att jag nåt ska hända och jag förlorar mina bilder. Igår kom han hem med en hård vattenflaska med en chihuahua på!
Nu ska jag kolla...Prion Break. Addicted, som sagt.

No comments: