Thursday, November 13, 2008

Segla på ett moln

Käkade etiopiskt med Linn och Beate ikväll. Det är tur att vi är så goda vänner, annars hade det kunnat bli jobbigt. Vi dyker alltid på maten som utsvultna grobineser, in-and-out på en timme ungefär. Det är precis som att vi är rädda att nån ska komma och rycka undan maten, så snabbt går det. Kolla - här är det! Kolla - borta!!
Det hade ju varit jobbigt om man nu - som vi ikväll - är väldigt hungriga och bara vill kasta sig på maten, och så träffar man nån ny som inte känner en och man måste äta sakta och fint fast man bara vill goffla i sig allt på tre tuggor typ. Jag är imponerad av människor som kan äta lugnt och stilla och till och med sätta ifrån sig gaffeln medan de äter.

Ändå lyckas vi avhandla massor under vår snabba måltid.Allt mellan himmel och jord. Av nån anledning så är det alltid nån märklig karaktär på det där stället. Idag såg vi en tant som hade världens läskigaste undertänder. "Kolla diskret" väste jag och då vände ju Linn sig om direkt och höll på att sätta drickan i vrångstrupen då hon såg de där undertänderna segla i tantens käke.

Nej, nu ska jag plugga lite foto - har prov i morn - och så slagga.
Natti natti gott folk.

No comments: