Sunday, January 30, 2011

Sunday lazy Sunday




Latmask dag! Har inte bytt om från pyjamas utan har legat i sängen hela dan. Kollat avsnitt efter avsnitt av The Office, lyckades slarva bort the tool bar, vad det nu heter på svenska, på datorn och hittade den efter många om och men, datasnille som man (inte)är.
A ska plocka upp filmer för sin editing i West Covina ikväll efter sin kurs och vill att jag följer med som sällskap, kanske gör det.
Käkade lunch med Lars igår, det var ett tag sen vi sågs så det var himla trevligt. Svängde även förbi Olssons och handlade lite svensk godis, kritor hade de inte och det var det vi var ute efter.
Hälsade på Demon i fredags tillsammans med Maria och Malin, han har det himla bra och de kommer jättebra överens så det var skönt att se. Stannade till för en lätt frulle på vägen i Moorpark och satt i solen och skvallrade.
Min röst är nästan helt tillbaka, skulle träffat Sandy idag men nu är hon hostig så det blev inget av. Kanske bra att rösten får vila lite mer en dag till.
Var även på en anti fur demo i West Hollywood, strävar efter att det ska bli första icke-päls delen i hela landet. Vi var en stor skara samlade, vet inte riktigt hur många. Kommunalrådet som vi stödjer (jag kan ju dock inte rösta) kommer att förbjuda päls i WeHo om han blir vald, så vi kommer att stödja honom varje lördag fram till valet. Förstår inte hur folk kan bära päls, inte i dagens läge eftersom det är svårt att undgå att veta grymheten i framställningen av päls. Compassion is the fashion!

No comments: