Saturday, January 1, 2011

New Beginnings

Gott nytt år då!
Kan ju bara hoppas att 2011 blir ett bättre år, inte för att 2010 varit dåligt men man hoppas ju att det blir bättre och bättre.
A var ut igår på nyårsafton men jag stannade hemma med pupsen och läste en bok och kollade teve. Är inte så sugen på att gå ut om det inte är hemma hos nån, och går jag ut gillar jag mest "hole-in-a-wall" barer, vilket A inte gillar alls. Men som sagt, han gick ut och hade jättekul och jag hade det bra hemma, jag.
Idag har jag inte gjort ett piss, läst och suttit i soffan och skrattat åt "America's Funniest Home Videos." Och så ätit såklart - inga nyårslöften här inte, om att gå ned vikt eller så.
Däremot så hoppas jag på ett slut på djurplågeriet (jag vet, kommer inte att hända) och att alla puppymills stängs - usch, så som djuren får lida år ut och år in. Instängda i burar, ingen socialisation, ingen veterinärvård, bara elände livet ut, tikarna får kullar efter kullar. Sen så önskar jag att de som plågar djur får strängare straff. Det här med djurens välfärd är nåt jag skulle vilja jobba med på heltid, inte bara volontera.

No comments: