Wednesday, June 20, 2012

Snart midsommar

Pigan ligger och sover, hon har varit dålig på att sova sista tiden och dålig på att äta med. Hon smakar gärna allt men är ingen ätare. På BVC så hon att de kan ju inte alla vara Michelingubbar och det är ju sant, och någon sådan är hon verkligen inte. Smal och lång, nätt.
Jobbar idag och sen är jag ledig i tre dagar, underbart skönt! Idag regnar det åtminstone inte, man vill ju gärna ha lite sommar hit. I söda Sverige har de haft jättefint men inte här, trist.
På FB postar jag ju mycket om djur, både om djur som far illa, vad man kan göra, om djuren i matindustrin etc. Det är faktiskt några som ändrat livsstil tack vare det, och det är jättekul. Häromdagen sa en till vän att hon hade ändrat sin kost lite, och det är alltid superkul att höra. Och bevis på att man kan göra lite med lite. (Jag tänker på att allt jag gjort varit informera och vidarebefordrat information). Men visst är det folk som tar bort en från FB också, och en del som blir provocerade, tycker att det är deras rätt att välja om de vill äta animaliskt eller inte.


No comments: