Wednesday, February 6, 2008

Morgontrotta hundar och gympandes gigolos

Min chihuahua ar morgontrottast i varlden. Nar man vaknar pa morgonen och ska ge den lille en puss tittar han upp pa en med ett uttryck och en blick som sager" Don't make me get up. Because I won't!". Da far man badda ner honom riktigt ordentligt och sa ligger han och sover en stund till, tills han beslutar att det ar dags att stiga upp. Kan inte beskriva med ord hur sot han ar och sotast ar han nar han ar morgontrott. 
Kom hem for en stund sen efter etiopisk mat med Beate. Vi insag att vi inte setts sedan oktober - jisses vad tiden gar. Men de ( hon och maken Jack) bodde ju nere i San Pedro ett ar sa avstandet var lite storre an det ar nu da de flyttat tillbaka till Venice omradet. Far se till att traffas lite oftare nu. Jag hade aven ridlektion pa morgonen, behover det. Med ridningen ar det ett steg fram och tva tillbaka och tack vare lektionerna gar det framat just nu, men it won't last forever.
Skippade dock gymet idag och fick saledes inte se alla de karaktarer som gor det vart att ga dit.Glom att man far battre kondition! Glom att man blir starkare och bilringarna sakta men sakert smalter bort! Glom att det ar bastun efterat som hagrar! Det ar de markliga filurerna som gymnasisterar som far mig att styra mina lurviga mot el Gymmo. Dar finns de tva gubbsen i medelaldern som bada verkar ga till gymet for att ragga tjejer. Den ene av dem har alltid solglasogonen pa sig. Haret ar alltid nyfargat och tanderna glanser i kapp med lamporna. Sen har vi Stirrlimpan som tranar i jeans,collegetroja och solglasogonen uppskjutna i pannan. Raggaren med sitt fonade har, Gammelkinesen som ler mot allt och alla, Afroman, Hon-som-inte-tvattar-handerna,Mr Harry Harfager och alla de andra lirarna pa LA Fitness. Dock har jag annu inte stott pa mannen som stankar och frustar varje gang han lyfter en vikt, han som finns pa alla andra gym. Men han dyker sakert upp han ocksa.
Samst idag: Att jag inte kunde lata bli att ata godis.
Bast: Den goda etiopiska maten.


 

2 comments:

rewdboy said...

chihuahua??? de ser ut som en labrador på bilden ju

Swedeheart said...

Rudde, pa bilden ar det Irving, inte mr Snuggles! det finns fyra hundar att valja mellan...=)