Tuesday, April 29, 2008

Things that make you go AAAARRRGHHH

Ibland blir jag så trott på att kora bil i Los Angeles. Folk som annars ar så hjalpsamma i denna stad forvandlas till monster ute i trafiken. De tycker inte om att slappa forbi en om man behover byta fil på motorvagen. De kan kora hur långsamt som helst, men nar man forsoker kora om i filen bredvid, ja då okas farten betydligt så man inte kan. Sen så ska man ju kora fortare i de vanstra filerna men då finns det alltid nån paltskalle som inte forstår en av grundreglerna - långsammare trafik till hoger - och stoppar upp trafiken. Gahh!!! 
Ocn en annan sak som gor mig galen ar nar man står i ko i affaren och folk står och vantar tills allt ar inslaget av kassoren och packat i kassar innan de tar upp sitt checkhafte och skriver check. Why?? Varfor kan man inte skriva den dar checken fardig - utom priset såklart - nar man stå och vantar?
Båda sakerna intraffade idag så det ar darfor jag ar irriterad. 
Forutom det ar allt jolly-polly. Traffade Linn igår vilket var hur trevligt som helst, fick svenska kryddor på post ( nej vitpeppar finns inte har!) och har borjat på gymet igen with a vengeance,plus att det ar soligt och varmt!






1 comment:

Digidiva said...

Paltskalle?!!? HAHAHAHAHAHA.