Tuesday, March 4, 2008

No balls = Hope for the future!


Helgen var lugn. Vaknade fyra på morgonen i lördags och volonterade på Spay och Neuter Day. Massor av människor kom med sina hundar, som blev kastrerade och fick sprutor. För många djur var det första och enda gången som de fick veterinärvård. Många djur var väl omhändertagna men några var ganska magra och toviga. Många hundar sover utomhus i ur och skur utan något som helst skydd.Området är väldigt fattigt och det är ju så att om man inte har råd att ta hand om sig själv så har man oftast inte möjlighet att ta hand om sina djur heller. Men det var så kul och upplyftande att se hur alla kom och gjorde en god gärning för sina hundar och att de inser hur viktigt det är att djuren inte blir avlade eftersom miljoner hundar och katter varje år dödas i shelter runtom i USA på grund av att det inte finns hem för alla djur. Det var en bra början på morgonen och
fyller mig för hopp inför framtiden.
Kom precis hem från stallet, kämpade med Demon som INTE ville gå förbi en coyote som byggt sitt bo precis vid häststigen ( heter det så..). Pust!


4 comments:

rewdboy said...

stackars djur. dom saknar nog sina bollar...

Swedeheart said...

De far nya att leka med!! =)

yoakeem said...

Du är en god människa med alla dina åtaganden för djur och andra levande varelser. :)

Digidiva said...

Idag för första gången skulle jag gå in på din fabulösa blogg och glömde de två små bokstäverna "im" framför. DET var en religiös upplevelse. Bokstavligt talat.